Hunyadi Tiborné, Hajni 40 éves jogviszony után a nők kedvezményes öregségi nyugdíját választva 2024. március 11-től kezdte tölteni felmentési idejét és június 24-ével vonul nyugdíjba. Általános iskolai tanulmányai elvégzése után fiatalos lendülettel kezdett dolgozni a Baranya megyei Fodrászipari Szövetkezetnél, majd az Új Élet Mg. Szövetkezetnél Pécsen.

Lakitelekre költözése után a BRG Magnetofon gyárában dolgozott, majd annak megszűnése miatt a FRUCHTCHIPS-nél kapott állást. 1995-től az Atlantic Pet Kft-nél dolgozott, majd munkalehetőséget Tiszajenőn talált a MIKER cégnél. Töretlen munkakedve, gyermekszeretete 1999.06.20-tól a Lakiteleki Bölcsődébe sodorta, ahol, mint technikai dolgozó kezdett dolgozni, majd 2002-ben megszerezte dajkai szakképesítését. Az akkori kisgyermeknevelő hiány miatt, képesítés nélküli kisgyermeknevelőként is dolgozott. Folyamatosan képezte magát a Dél-alföldi Regionális Módszertani Bölcsőde Módszertani Csoportja által szervezett képzéseken. 2013. október 15-ig gondozta, szeretgette a pici gyermekeket, majd áthelyezéssel került óvodánkba, ahol dajkaként tevékenykedett tovább - és azóta is az óvodai nevelés elkötelezettje. Az óvodai dajkai munkája során mindig fontosnak tartotta, hogy a gyerekek jól és biztonságban érezzék magukat, szeressenek óvodába járni. A gyerekekkel szemben mindig barátságos, kedves, odafigyelő. Munkáját mindig becsülettel, lelkiismeretesen végezte. Segítőkész, akire mindig lehetett számítani, - ha kellett főzött az óvodai rendezvényeken, virágültetéssel, kertrendezéssel szépítette az intézmény környezetét. Mindig a tudásának legjavát adva, önzetlenül segítette kollégáit. Számos, dajkának tanuló fiatalt segített a szakmai gyakorlatuk letöltésekor, példát mutatva szakmai tevékenységével. Példaértékű a gyermekekkel való kommunikációja, bánásmódja és a szülőkkel való kapcsolattartása.
Boldogok vagyunk, és büszkék arra, hogy ilyen dajka nénivel dolgozhattunk, akire számíthattunk, aki, ha szükséges volt tanácsaival segítette a mindennapokat.
Gratulálunk ehhez a tartalmas és sikeres 40 évhez! Kívánunk valamennyien nagyon boldog és nyugalmas nyugdíjas éveket, jó egészséget!

Aszódiné Magyar Beáta
igazgató