IMGA0314Kistérségi óvodai sportverseny Kunszentmártonban

 2017. március 21-én került megrendezésre Kunszentmártonban- a tehetséggondozás jegyében- a Szent Anna Katolikus Óvoda szervezésében, a kistérségi óvodai sportverseny, melyre kiemelkedő mozgásképességgel rendelkező gyerekekből álló csapatok jelentkezését várták.

 

 

 

Immár hatodik alkalommal neveztünk be erre a versenyre. 12 ügyes és fürge kisgyerek, és 2 felnőtt alkotta a Lakiteleki Törperősök csapatát: Bódor Imola, Dora Tibor, Hencz Lajos, Herczig Dzsamilla, Német Jenő, Palovits Bianka, S. Kovács Kolos, Sebők Vivien, Szabó Gergő, Szabó Péter, Tóth Máté, és egy Nyárlőrinci kislány: Gyenes Fanni. A felnőtt versenyzők: Rácz Zoltán, óvodánk karbantartója, és Palovitsné Irénke, Biankánk édesanyja, akiknek szintén végre kellett hajtania a feladatokat.

totaga4 totagas3 totagas12

Egy létszámfelelőst is kellett vinnünk (Erdősné Ladányi Boglárka), aki persze másik csapatnál kellett, hogy figyelje a szabályok betartását. A váltóverseny 8 feladatból állt. Egy-egy feladatban 10 gyermek + 2 felnőtt vehetett részt. A csapatok a versenyszámok között cserélhették a gyermekeket. Az értékelés stopperrel mért idő alapján történt.

Nagyon elszántan készültünk, edzettünk, gyakoroltunk a gyerekekkel, akik tele voltak izgalommal, és versenyszellemmel, a két felnőtt versenyző úgyszintén.                                                                  

Amikor eljött a nagy nap, és zenére bevonultak a csapatok a hatalmas sportcsarnokban, akkor szembesültünk a gyerekekkel együtt, hogy milyen sokan vagyunk, 16 csapat indult.

totagas11

A bevonulás után közösen bemelegítettünk, és kezdődött a verseny. Minden csapat nagyon keményen és elszántan versenyzett. A gyerekek és a két felnőttünk is magukból a legjobbat kihozva küzdöttek. Ennek köszönhetően nagyon szép helyen, a 4. helyen végeztünk. Úgy gondolom nagyon szép eredmény ez a 16 csapatból. Tele élménnyel és izgalommal jöttünk haza. Az óvodában együtt ebédelt meg a nagy csapat, majd fogyasztotta el a finom tortát, amelyet Palovitsné Irénkétől kaptak meglepetésként a szuper versenyzők. Köszönjük szépen.

Köszönöm a szülők segítségét a gyerekek szállításában, a lelkesítő támogatásukat. Az SZMK felajánlásából tudtuk a nevezési díjat befizetni, és még labdát is kapott minden egyes kisgyerek, melyet nagyon szépen köszönünk.

totagas1

A gyerekekre és a két felnőtt versenyzőnkre pedig nagyon büszkék vagyunk, akik magukból a legjobbat kihozva vitték óvodánk jó hírét.

                                                                                                                            

                                                                                Aszódiné Magyar Beáta 

totagas5 totagas6 totagas7totagas2 totagas10

totagas8   totagas9

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1