A 2018/2019-es nevelési évben is nagy örömmel és lelkesedéssel vettek részt a gyermekek a térbeli-vizuális tehetségműhely munkájában. A kézműves tevékenységek iránt érdeklődő, jó kézügyességgel rendelkező gyermekek az év során megismerkedtek többek között a kasírozás, és a nemezelés technikájával is.

Mozgalmas évet zártunk az óvodai tehetséggondozásban

Július végén zárul az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő által kiírt “A hazai és határon túli óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása” címet viselő pályázat, melyen az NTP-OTKP-18-0046 számon nyilvántartott, „Csodagyerekek-gyerekcsodák” pályázatunk elnyerésével az óvodai tehetséggondozás alapjainak megteremtését és a műhelymunkához szükséges eszközök vásárlásának lehetőségét nyertük el óvodánk számára.

2019. május 07-én egy igazán szívmelengető felkérésnek tehettek eleget a Csilingelő Csengettyűk zenei tehetségműhely gyermekei. A Gondozóház vezetőjének meghívására anyák napi köszöntésre érkeztünk az otthonba, hogy az ott élő időseknek szívhez szóló műsorral kedveskedjünk és mosolyt varázsoljunk arcukra.

Hagyományainkhoz híven idén is októberben indultak el a tehetséggondozó foglalkozások óvodánkban. A 2019/2020-as nevelési évben zenei tehetségterületen kilenc kislány vett részt a műhelymunkákban nagy lelkesedéssel és kiemelkedő zenei adottságokkal felvértezve. A foglalkozások alatt nem csak zenei képességeiket bővítettük és tártuk fel, hanem új barátságokat és életreszóló élményeket is szereztünk együtt, közösen.

- Máj 7. Okoska tehetség műhely- régi óvodában 13 óra

- Máj. 21. Okoska tehetség műhely új óvodában 13 óra

- Máj. 22. Törppingáló tehetség műhely – régi óvodában 13 óra

- Máj. 22. Perdülj, fordulj tehetség műhely – új óvodában 13 óra

- Máj. 23. Zöld manók tehetség műhely 13,30 órakor

- Máj. 23. Törppingáló tehetség műhely – új óvodában 13 óra

- Máj. 24. Csilingelő csengettyűk tehetség műhely – új óvodában 13 óra

- Máj. 24. Törperős tehetség műhely – új óvodában 16 óra

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1