kjmDakó Tiborné Márti vagyok a Pillangó csoport dajka nénije. Lakiteleken élek férjemmel és két gyermekemmel nagy boldogságban. Kereskedelmi végzettségem mellett 2014 júniusában elvégeztem a dajkaképző iskolát. Régi vágyam teljesült azzal, hogy dajkaként gyermekek közé kerülhettem! Nagy örömet jelent számomra, hogy öltöztethetem, fésülhetem, gondozhatom a rám bízott kicsiket, hiszen saját gyermekeim iskolásként már kinőttek ebből a korból. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szívesen kirándulunk, sokat tartózkodunk a szabadban.

 

 

kjmKresztovoj Józsefné Marika vagyok, a Napsugár csoport dajkája.
2002 óta dolgozom a Szivárvány Óvodában. Munkámat ebben az intézményben először takarítónőként kezdtem, 2007-től pedig dajkaként segítem az óvónők munkáját.
Azért választottam ezt a pályát, mert nagyon szeretem a gyermekeket és szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél ügyesebbek és önállóbbak legyenek.
Három, már felnőtt gyermek édesanyja vagyok. Büszke vagyok rájuk, mert önállóak és az élet minden területén megállják a helyüket.
Szabadidőmben szívesen sétálok a természetben, bár erre sajnos nem sok időm jut.

 

 


kjmPrógli Mártonné Szilágyi Mária
Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót. A nevem Prógli Mártonné Szilágyi Mária. Négy gyermek édesanyja vagyok.
1987-ben kerültem a Lakiteleki Szivárvány Óvodába, és azóta is itt dolgozom a Bóbita csoportban dajkaként.
Itt megtaláltam azt, amire mindig vágytam, hogy gyermekek közt dolgozhassak.
Szeretném továbbra is segíteni, erősíteni munkámmal a lakiteleki óvodát.

 

 

 

kjmHunyadi Tiborné Hajni vagyok. Sokan így ismernek. 14 évet dolgoztam Lakiteleken a Bölcsődében. Gyerekszeretetem mellé 2002-ben végeztem el a dajkaképzőt, ezzel is segítve kisgyermeknevelők munkáját. Férjem Hunyadi Tibor, 29 éves házasságunk alatt 3 gyermeket neveltünk. Hajnalka és Tibor nevű gyermekeink már külön háztartásban élnek. Kisebbik lányunk Julianna a Kecskeméti Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskolában végzi tanulmányait.
2013 októberében kerültem óvodánkba, a Mazsola csoportba. Erika és Hajni óvónők munkáját segítem a szokások kialakításában, gondozásában, egészséges életmódra nevelésben.

 

 

 

kjmTóth Mihályné Margó vagyok. Lakiteleken élek férjemmel és két felnőtt gyermekemmel.
1992 januárja óta dolgozom a lakiteleki Óvodában. A Katica csoport dajka nénije vagyok.

 

 

 

 

 

 


AnikoDakó Attila FerencnéMargaréta csoport dajkája.

 

 

 

 

 

kjmDeák Ildikónak hívnak, a Vackor csoport dajka nénije vagyok.
Több mint egy éve dolgozom a Szivárvány Óvodában. Kislánykori álmomat váltottam valóra és azok a kedves kollégáim, akik engem választottak erre a szép munkakör betöltésére. Van egy 11 éves kislányom Janka a vele megélhetett óvódás éveink, az a gondoskodás, amit ebben a korban igényelnek a gyerekek és az a tiszta őszinte érzés ami belőlük árad, egyszerre felemelő és fantasztikus számomra ez még jobban erősített abban ,hogy erre a hivatásra lépjek. Miután az én kislányom már koránál fogva nem ezt a gondoskodást igényli, de bennem olyan mély nyomott hagyott ez az időszak. Az hogy része lehetek én is sok-sok kisgyermek egyik legszebb korszakának és segítségükre lehetek a minden napjaikban.
Hihetetlen öröm számomra ennek a sokszínűsége és a remény, hogy talán egyszer lesz egy kisfiú vagy kislány, aki felnőttként emlékezni fog majd rám vagy egy jótétemre. Az én napjaim úgy telnek, hogy csak jóval remélhet az ember jót!
Boldog vagyok, hogy olyan gyerekek között lehetek, akik úgy érzem, hogy elfogadnak és szeretnek.
Csuda jó dolog megfejteni pl":Ha sotat alszot otos leszek.."vagy séta közben :"Ott egy tocsma ,á az nem tocsma ,hanem koszma "Ezek a felejthetetlen pillanatok egyike. Remélem még sokáig részese lehetek.

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1