Óvodánk 2002 óta vesz részt ovi-foci programban, jelenleg a Magyar Labdarúgó Szövetség OTP-MOL Bozsik Egyesületi Gyermek Labdarúgó Programjában. A program célja,
a "grundkorszak" újraszervezése, játéköröm biztosítása, a játék megszerettetése, intézményi tömegbázis kialakítása és szélesítése, tehetséges gyermekek áramoltatása a sportszervezetekbe.
Óvodánkban évente 20-25 kisgyermek focizik és közül sokan folytatják a sportolást a lakiteleki vagy kecskeméti sportegyesületeknél. Az edzéseket szakképzett edző vezeti óvodánk tornateremében, heti kettő órában. A Bozsik Program lehetőséget biztosít arra, hogy különböző évszakokban gyermeklabdarúgó tornán vegyenek részt a gyermekek, játszanak más települések gyerekeikkel. A tornákon a szülők is lelkesen drukkoltak a gyerekeknek, mindig nagyon kellemes és izgalmas délutánt töltünk együtt. Gyakran veszünk részt a gyerekekkel a Lakiteleki Torna Egylet bajnoki labdarúgó mérkőzésein, felkísérjük a felnőtt játékosokat és a szünetben pedig bemutatjuk ügyességüket.

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1