bjBarcsa Józsefné, Jolcsi vagyok. 1981 augusztusa óta dolgozom a lakiteleki bölcsődében, kisgyermeknevelőként.
2013 februárjától 2013. július 1-ig megbízott bölcsődevezetőként is tevékenykedtem , majd 2013. július 1-től a Szivárvány Óvoda és Bölcsőde irányítása alatt a Bölcsőde szakmai vezetője vagyok és továbbra is a Katica csoport egyik kisgyermeknevelője..
Ezalatt a 33 év alatt sok tapasztalatot szereztem, amit szeretnék átadni fiatal kolléganőimnek, én pedig szívesen merítek az ő friss tudásukból.
Célom, hogy minden kisgyermeknevelő és kisgyermek második otthonának tekintse a bölcsődét, kellemes órákat töltsön az oldott, családias környezetben, azt remélve, hogy a szülők is szívesen hagyják ott gyermekeiket.
Annak is 33 éve, hogy férjnél vagyok. Férjem kőműves, Kecskeméten dolgozik, 4 gyermekünk van, akik már felnőttek. Gábor fiam Dániel fiam már házasok, Gáborék kislánya Ágika 3 éves és szeptember 1-jén a bölcsőde után az óvodás életet. Gáborék Lakiteleken laknak, Dánielék pedig itt építkeznek. Az ikrek, Joci és Barbara. Joci Londonban él és dolgozik, de itt a faluban szeretne letelepedni. Barbara helyben dolgozik eladóként, ő még velünk lakik.


bjDósa Ivett Viktória vagyok, a Süni csoport egyik kisgyermeknevelője. 2011-ben végeztem a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán. 2013. októbere óta vagyok a lakiteleki bölcsőde tagja. 2018. júniusában a szarvasi Gál Ferenc Fősikola Pedagógiai Karán megszereztem a csecsemő- és kisgyermeknevelő diplomámat.

Célom, hogy munkámmal és tudásommal segítsem a gyermekek fejlődését, olyan légkört teremtsek számukra, hogy ne éljék meg nagy törésként az anyától való elválást, biztonságban érezzék magukat, ezáltal a szülőkkel is olyan kapcsolat alakuljon ki, hogy megbízzanak bennem, tudják, hogy jó helyen hagyják gyermekeiket, vigyázok rájuk, segítem őket mindenben. A mindennapi gondozási-nevelési feladatok, játéktevékenységek mellett a gyermekek olyan példát lássanak, amellyel fejlődhet gondolkodásuk, aktivitásuk, könnyen illeszkedhetnek be majd új helyzetekbe, megfelelően szocializálódnak majd.

 

 faragoafotoFaragó Nikoletta vagyok. Kiskorom óta Lakiteleken élek, itt nőttem fel, ide köt a családom.

Tanulmányaimat a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumában végeztem, 2018. májusában. Szakmai tapasztalatot a Kiskunfélegyházi Darvas téri bölcsődében szereztem. Rá kellett jönnöm, hogy az igazi kisgyermeknevelők nem az iskolapadban válnak kisgyermeknevelőkké, hanem a való éltben, mikor nap, mint nap a munkájukat végzik, teljes odafigyeléssel, szívvel-lélekkel, türelemmel, együttérzéssel, a tankönyvek és a füzetek már csak a tudás alapjait tartalmazzák. Úgy gondolom a kisgyermekekkel olyan kapcsolatot kell kialakítani, hogy a bölcsődét a második otthonuknak tekintsék, ahová örömmel érkeznek minden nap. A szülőknek van talán a legnehezebb dolguk, hiszen kis féltett kincseiket bízzák ránk, ami nem csak a gyerekeknek nehéz, de a szüleiknek is. Nekünk pedig feladatunk, hogy a bizalmukért cserébe a gyermekeket legnagyobb tudásunk szerint fejlesszük a testi- lelki- erkölcsi- szociális norma elvárásainak megfelelően. Köszönöm, hogy megtisztelnek bizalmukkal!

 

 

bjHorváthné Farkas Katalinnak hívnak. 1980-ban születtem, jelenleg Tiszaugon élek. A férjem Zoltán, egy 8 éves kislányunk van.
2010-ben végeztem a Szent István Egyetem Pedagógiai Karán Szarvason, mint csecsemő- és kisgyermeknevelő és gondozó.
A lakiteleki bölcsődében 2012 szeptemberétől dolgozom és azon belül a Mókus Csoport egyik kisgyermeknevelőjeként.
Szerintem nagyon szép dolog kisgyermekekkel foglalkozni. Nagyon szeretem a szakmamámat, figyelni a kisgyermekek fejlődését. Látni, hogy minden gyermeknek más természete és viselkedése van.
Fontos, hogy a kisgyermekeknek nyugodt és biztonságos légkört tudjak nyújtani. Szülők is megbízzanak bennünk és bizalommal forduljanak hozzánk.


bjKirályné Papp Loretta vagyok, 1994-ben születtem. 2014. januárjában kezdtem a bölcsődében dolgozni, ebben az évben szereztem kisgyermekgondozó- és nevelő képesítést Kecskeméten. Szintén ebben az évben, szeptemberben mentem férjhez. 2015-ben született első gyermekünk, Bence, 2016-ban lányunk, Kira. 2016. szeptemberében kezdtem főiskolai tanulmányaimat Szarvason, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógia Karán. Jelenleg végzős hallgatója vagyok a csecsemő- és kisgyermeknevelő szak diplomás képzésének. Gyes-ről visszatérve, 2019. február 1-től, a Micimackó csoport egyik kisgyermeknevelője lettem. Munkámat és mindennapjaimat a gyermekek szeretete hatja át. Fontosnak tartom az egyéni bánásmódot, hiszen minden gyermeknek más az igénye és a fejlődési üteme, melyben nagy szerepe van az őt nevelő felnőtteknek. Ezért célom, hogy a szülőkkel is jó kapcsolatot tudjak kialakítani. Szeretek mondókázni-énekelni, „tornázni” a gyerekekkel. Szeretem figyelni az arcukat, játék- és alkotótevékenység során és látni, hogy fejlődnek napról-napra.


bjNémetné Szucsák Éva vagyok, 1976-ban születtem. Férjem Német Jenő, autószerelő. 3 gyermekem van, egy 9 éves kislány és két fiú,5 és 3 évesek.
Szegeden végeztem iskolai tanulmányaimat 2008-ban a Szarvasi Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Karának kihelyezett tagozatán, mint csecsemő- és kisgyermeknevelő- és gondozó.
2013 augusztusában kezdtem a lakiteleki bölcsődében, a Mókus csoport egyik kisgyermeknevelőjeként dolgozni.
Nagyon szeretem a kisgyermekeknek ezt a korosztályát. Öröm a számomra, hogy segíthetek fejlődésükben, részt vehetek tudásuk, mozgásuk és önállóságuk fejlesztésében.
Mindennapjaimban tapasztalhatom, hogy ahány gyermek, annyi féle, mindegyikőjüknek más az egyénisége.
Fontos számomra, hogy a gyermekek örömmel jöjjenek társaik közé, nyugodt, barátságos légkört teremtsünk számukra, ezzel hozzásegítve a szülőket, hogy gyermeküket nyugodt szívvel, bizalommal hozzák a lakiteleki bölcsődébe.


bjSzabó Andrásné (Szimonetta) vagyok. 1991. 08. 31-én születtem Kiskunfélegyházán. Lakitelekre a férjem megismerését követően, 2010-ben költöztem, a családalapítás reményében. 2012-ben végeztem a Szegedi Tudomány Egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, mint csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó. Szakmai tapasztalatomat az iskola keretein belül, illetve nagyobb részben kislányom révén szereztem meg. Az elkövetkezendő időben célom a szülőkkel való kölcsönös bizalmon alapuló harmonikus kapcsolat kialakítása, a társ kisgyermeknevelővel való szakmai együttműködésben továbbra is megadni azt a szeretetet, gondoskodást, odaadást a gyerekeknek, amelyet a biztos családi légkör nyújt otthon.


bjSztakó Csilla vagyok, Tiszaalpári lakos. 2015. június 26-án végeztem a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző karán csecsemő- és kisgyermeknevelőként. 2015. június 29-én kezdhettem el dolgozni a lakiteleki bölcsődében. Már régóta keresgéltem az állások között, hogy a tanult szakmámban tudjak elhelyezkedni és nagyon örültem, hogy rátaláltam erre a lehetőségre. Nagycsaládban nőttem fel, a szüleim is gyermekneveléssel foglalkoznak, így nekik is köszönhetem, hogy ilyen szép szakma felé terelődött az utam. Fontos számomra a kiegyensúlyozott élet, amit a gyerekek felé is sugározni szereznék.


bjVarga Ildikónak hívnak, lakiteleki lakos vagyok. Gyermekkori vágyam volt, hogy gyermekekkel foglalkozhassak. Én is nagycsaládban nőttem fel és a kisgyerekek iránti szeretetemet innen hoztam, ez ösztönzött, és tudatosan választottam továbbtanulási célt. Általános iskolai tanulmányaimat Lakiteleken végeztem. Tiszakécskén a Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségiztem, majd 2010-ben szereztem kisgyermekgondozó,- nevelő szakképesítést a Szent Györgyi Albert Egészségügyi Szakközépiskolában. A bölcsőde felújítása után 2010 novemberében kezdtem el itt dolgozni. Célom a csoportban, hogy a kisgyermekek számára minél nyugodtabb légkört teremtsek, mindennapjaikat szebbé tegyem és további fejlődésüket előre mozdítsam.

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1