Mindig örömmel fogadjuk a meghívást a Gondozóházba. A kedves idős néniknek, bácsiknak már a kisgyermekek puszta látványától melegség önti el a szívét, szemük pedig fényesen csillog.

Talán könnycsepp is kicsordul. Vajon a gyermekek jövője rajzolódik eléjük az óvodások láttán, vagy a múlt képei elevenednek fel? Nem tudhatjuk, de azt biztos, hogy harmónia, szeretet és gondoskodás veszi őket körül a Lakiteleki Gondozóházban. A gyermekek nagyon izgultak a közönség elé lépés előtt, de az első tavaszi dal után felszabadultan énekeltek, mondókáztak, táncoltak és verseltek. A fiúk bátran locsolták meg a néniket parfümökkel, míg a lányok szeretettel ölelték, simogatták őket. Műsorunkat tapssal jutalmazták, majd szeretetteljes vendéglátásban részesültünk. Igyekeztünk hűek maradni a jól ismert húsvéti versikéhez:

„Piros tojás, fehér nyuszi, locsolásért jár egy puszi!”

Élményekkel gazdagodva, az idősek tiszteletével, jóllakottan, zsebünkben csokoládéval sétáltunk vissza az óvodánkba. Szereplő nagycsoportosok: Dakó Valentína, Petőfi Hunor Soma, Hajagos Hanna Lotti, Szabó Zétény, Kerekes Jázmin, Tóth Bence, Kovács Kata és Polovits Péter. Köszönjük, hogy ott lehettünk!

                                                       Bekéné Kotvics Edit óvodapedagógus

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1