„Itt a farsang áll a bál.”

Hagyományainkhoz híven idén is megrendezésre kerül az óvodában a farsangi mulatság, március 1-én 17 órakor az óvoda tornatermében. A műsort az apró táncosok bemutatójával kezdjük, majd családi sorverseny kerül megrendezésre.

Minden kis gyermeket, aki jelmezben érkezik, egy kis ajándékkal lepünk meg. Természetesen a szülők jobbnál -jobb jelmez ötleteit is várjuk, hiszen a legjobb díjazva lesz. Fánksütő versenyen is lehetőség lesz részt venni, amelyre várjuk a jelentkezéseket, a legjobbat szintén díjazzuk. Idén a szülők sós süteményeikkel is indulhatnak a süteménysütő versenyen, a legfinomabbat díjazzuk. A gyerekeket kézműves kuckó, csillám tetoválás, és zsákbamacska várja. A büfében szomjoltóként teát, üdítőt, ill. a szülőknek forralt bort lehet majd vásárolni. Aki pedig megéhezik, az a finomabbnál finomabb szendvicsek közül válogathat, valamint édes, sós sütemény és fánk várja az érdeklődőket. A rendezvény végén tombolasorsolásra kerül sor, és az elmaradhatatlan lufi osztása. Mindenkit sok szeretettel várunk erre a közös családi kikapcsolódásra és mókára.

A csoportoktól kértünk segítséget a rendezvény lebonyolításához, ezt a szülői értekezleteken fogják az óvó nénik elmondani. Minden segítséget előre köszönök.

Januárban megrendelésre kerültek a ballagási tarisznyák. Az idei évben sok iskolás korú kisgyermek van óvodánkban ezért 65 db tarisznyát kellett rendelnünk. A tarisznyán a szivárvány óvoda embléma fog szerepelni, a tavalyi évhez hasonlóan.

A február elején megtartott SZMK ülésen elfogadásra kerültek a következők:

-          Húsvét támogatása

-          Tótágas torna nevezési díja

-          Gyermekek kirándulásának támogatása

-          Ovivakáció

-          Pedagógus nap

Következő ülésünk március elején lesz.

A farsangi időszak lezártával elűzzük a telet és várjuk a mindent megújító tavaszt. Kívánok mindenkinek kitartást még a tél hátra lévő napjaira.

                                                          Magyar Rita

                                                   Szülői Szervezet elnöke

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1