Régi álom vált valóra

A Lakiteleki Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Széchenyi krt-i telephelyének elkészült a parkolója. A községben régi óvoda néven ismert intézménynek még nem volt az autók számára kialakított leállító helye. A korábban pályázatból felújított óvodának egy mozgáskorlátozott parkoló kialakítására volt csak lehetősége, egyébre nem.

A megnövekedett autók számával azonban egyre nagyobb igény volt erre. Ugyanis a gyermekek reggeli érkezésekor szinte „bedugult” az óvoda melletti kis utca az út szélén leállított autóktól, így a közlekedés is veszélyessé vált. A Lakiteleki Óvodáért Alapítvány és a Szülői Munkaközösség összefogásával lehetőség nyílt egy parkoló megépítésére. Az Alapítvány és az SZMK finanszírozta teljes egészében a 166 m2 -en, mart aszfaltos technológiával elkészült parkolót. Mivel óvodáról van szó, a projektet támogatta az ALFÖLD ASZFALT (Ikon-Security Kft., https://www.alfoldaszfalt.hu/ )  is, akik elkészítették. A munkálatokat május 26-án kezdték meg, majd május 30-án átadták az elkészült parkolót. A szülők és az intézmény dolgozói a pünkösdi hosszú hétvége után, június 2-től már használhatják, melyre oly régóta vágytunk.

Hálásan köszönjük a támogatást a Lakiteleki Óvodáért Alapítványnak és a Szülői Munkaközösségnek, hiszen egy álom vált valóra, mellyel hozzájárultak a balesetmentes és kényelmesebb közlekedéshez.

Aszódiné Magyar Beáta

intézményvezető

 

A

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1