Július 27 – 31-ig tartott az új óvodában a „Süssünk, süssünk valamit…” c. témahét, míg a régi óvodában az „Érik a dinnye…” című hét zajlott.

 

Az OVI-VAKÁCIÓ keretein belül tartalmas nyári programsorozat várja a gyermekeket.

Július 20 – 24-ig az új óvodában „Ha végre itt a nyár” címmel zajlott a pancsolós hét. Míg a régi óvodában az előző héthez hasonlóan folytatódott a kézműves hét: „Zümmögő rovarok” címmel.

 

Immár hetedik éve folyik az intézményünkben a közösségi szolgálat.

Mivel a 2016. január 1-je után érettségizőknek, az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele az 50 óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása, intézményünkben szívesen segítjük a diákokat ennek megszerzésére. Eddig összesen 20 intézménnyel kötöttünk Együttműködési megállapodást.

Tovább folytatódva a nyári témaheteink, programsorozatunk, a július 06 – 10-ig tartó időszakban az új óvodában zajlott a környezeti hét, a régi óvodában pedig a bábos hét. Ezt követte július 13 – 17-ig a „Pille, te kedves” - kézműves hét.

Mindkét óvodánkban a pillangók körül forgott a világ.

A régi óvodában a kézműves hét Madari Istvánné, az új óvodában pedig Kristófné Molnár Anita óvodapedagógusunk irányításával zajlott. Ezen a héten a pillangókról szólt minden: a mesék, versikék, dalok, kézimunka tevékenységek.

Lakiteleki Szivárvány Óvoda és Bölcsőde

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Lakiteleki Szivárvány Óvoda és Bölcsőde

óvodapedagógus

munkakör betöltésére.

Karácsonyi Ajánlat | Orosz Nyelv Kezdôknek

A pályázatról bővebbet itt olvashat!

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1