Lakiteleki Szivárvány Óvoda és Bölcsőde

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Lakiteleki Szivárvány Óvoda és Bölcsőde

óvodapedagógus

munkakör betöltésére.

Karácsonyi Ajánlat | Orosz Nyelv Kezdôknek

A pályázatról bővebbet itt olvashat!

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy óvodánk újabb pedagógusa: Bekéné Kotvics Edit, 2020. november 06-án kiválóan eleget tett a mesterpedagógusi minősítésnek. A Mesterpedagógus fokozat a pedagógus előmeneteli rendszer Pedagógus II. fokozatát követő szakasza. „A Mesterpedagógus besorolási fokozat, amellyel elismerhető a szakma kiemelkedő pedagógusainak munkája, és megerősödhet tevékenységük, hatásuk a köznevelési rendszeren belül.” 

Tisztelt Lakitelekiek!

Hagyományosan október első hétvégéjén rendezte az óvodai szülői munkaközösség, az óvoda kollektívája a szüreti futást, felvonulást, este a bált. Az őszköszöntő rendezvény mindig nagy érdeklődés mellett került megrendezésre.

A jelenlegi és egyre fokozódó járványhelyzet miatt, a fertőzés terjedésének visszaszorítása érdekében a szervezők az önkormányzattal egyeztetve hoztak felelős döntést.

Névtelen

A pedagógus életpálya modell egyik legmagasabb állomása a mesterpedagógus fokozat, melynek eléréséhez komoly szakmai életutat és minőségi munkát kell felmutatnia a pályázónak. Intézményvezetőnk, Aszódiné Magyar Beáta 2020. október 08-án állhatott a három tagú minősítő bizottság elé, akik az Oktatási Hivatal képviseletében meghallgatták a pályamunka és az ide vezető tanulási-tanítási folyamat személyesen bemutatását is.

2020. augusztus 31-én továbbképzésen vett részt a nevelőtestületünk „Kreativitásfejlesztés és tehetséggondozás” témában. A MATEHETSZ (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége) által szervezett Tehetségek Magyarországa képzés helyben volt az óvodánkban.

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1