Boldogok vagyunk, hogy 40 éves közalkalmazotti jogviszony után köszönthettük Mazzeó Paskálné Icuka bölcsődei kisgyermeknevelőt.

1980. október 1-én lépte át a Lakiteleki Bölcsőde kapuját teli hittel és gyermekszeretettel, majd 1983. júniusában szakosító tanfolyamon megszerezte a csecsemő és gyermekgondozónői szakképzettséget. Kisgyermeknevelői munkája során mindig fontosnak tartotta, hogy a kisgyermekek szeressenek bölcsődébe járni, ott jól érezzék magukat. Mindig törekedett a gyerekek megismerésére, nagy hangsúlyt fektetve az életkori sajátosságaiknak megfelelő fejlesztésükre. Azért, hogy munkáját minél magasabb színvonalon tudja végezni, nagyon sokat részt vett továbbképzéseken, szakmai képzéseken. Az ott elsajátított ismereteket mindig jól be tudta építeni mindennapos munkájába. Fáradhatatlanul, és ösztönzőleg támogatta, és segítette kolléganőit, akik mindig számíthattak rá. 2013-tól a Fejlesztő Munkaközösség munkáját is segítette. A bölcsőde éves kiemelt feladatára mindig kidolgozta a kérdőíveket vagy megfigyelési szempontokat. Ezeket precízen elemezte, összegezte majd a kisgyermeknevelők elé tárta, ebből indítva egy jó szakmai beszélgetést. Nemcsak kollégáival, az intézmény dolgozóival ápolt és ápol kiváló kapcsolatokat, de a szülőkkel is mindig megtalálta a megfelelő hangot. Dicséretes aktivitása, szakmai elhivatottsága. Mindannyiunk számára példaértékű.

Gratulálunk ehhez a tartalmas és sikeres szakmai évekhez. Kívánunk neki jó egészséget, és nagyon boldog nyugdíjas éveket!

Aszódiné Magyar Beáta

intézményvezető

      

 

tehetsegprogram

tamogataskezelo

emberieroforras1